Wiek: 48 Dołączył: 06 Lut 2009 czyli 5722 dni temu Posty: 217 Dał 1 podziękowanie(a) Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2020-02-29, 09:26 Dog Argentyński
Czy posiada ktoś z Was psa tej rasy? Proszę o kilka uwag
_________________ cocoleo
Chcesz wiedzieć jak zarobić? Chcesz być jednym z nielicznych Milionerów?
Chcesz osiągać sukcesy w szkole, pracy, w życiu prywatnym?
TAK? W takim razie to coś dla Ciebie:Złote Myśli - Twoja droga do Sukcesu!
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Kwi 2008 czyli 6022 dni temu Posty: 396 Podziękowania: 36/17 Skąd: lubomia
Wysłany: 2020-02-29, 11:55
Witam
Jest to rasa psa na pewno nie dla początkującego menera!!!
Nie wiem jaką masz wiedzę na temat ogólnie psów a co dopiero jeśli chodzi o psy z tej kategorii ?
Pies jak każdy inny w odpowiednich rękach będzie zwykłym pupilem domowym odpowiednim dla każdego domu, jak ktoś tego psa po prostu zepsuje co nie jest trudne to będzie miał mordercę w domu tak w skrócie.
Pies bardzo silny i z charakterem.
Jeśli nie masz doświadczenie z psami użytkowymi, obronnymi to radzę zastanów się kilkanaście razy zanim dokonasz zakupu bo myślę, że skoro pytasz to jeszcze tego nie zrobiłeś !!!
Wiek: 48 Dołączył: 06 Lut 2009 czyli 5722 dni temu Posty: 217 Dał 1 podziękowanie(a) Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2021-06-11, 18:53
Mój Billy ma już 1,5 roku, trochę przekorny nygus ale do ogarnięcia.
Jak każdy samiec zadziera z innymi psami \samcami\ do suczek miłośnik.
Bardzo lubi pływać to jego żywioł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum